Espresso Bar

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ BARISTI

Το πρώτο καφεποτείο της Ευρώπης άνοιξε στη Βενετία το 1645. Για να τελειοποιηθεί η γεύση του espresso ωστόσο, πέρασαν αιώνες. Στη Θεσσαλονίκη η τέχνη του δυνατού μαύρου καφέ που φτιάχνεται με καυτό νερό που διαπερνά με πίεση τους φρεσκοαλεσμένους κόκκους, έγινε δημοφιλής χάρη σε μία ομάδα δεξιοτεχνών και εκπαιδευμένων baristi. Ήταν οι baristi του Local Thessaloniki το 2002, που μύησαν την πόλη στα μυστικά του καλού espresso: πυκνή υφή, μεστή γεύση, ζωντανό άρωμα και ένα χρυσοκάστανο καϊμάκι για προτιμήσεις lungo ή ristretto, con patta ή coretto.

Ο τέλειος espresso στο Local Thessaloniki είναι και η τέλεια βάση για μια ευρεία ποικιλία εκλεκτών ειδών καφέ, αλλά και μια καλή αφορμή για τόνωση, διάλειμμα, εισαγωγή σε μια βραδιά γεμάτη υπέροχα cocktail ή επίλογος σε ένα αξέχαστο μεσογειακό γεύμα.

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail