Local News

Food and Malt Whisky Experience στο Local Thessaloniki

Το Local Thessaloniki και το Wine Style σας προσκαλούν την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, σε μια Food and Malt Whisky Experience βραδιά, αφιερωμένη στα πέντε μοναδικά αποστάγματα, που αποτελούν πολύτιμο θησαυρό της Σκωτσέζικης κληρονομιάς.

Τα “Last Great Malts” της Σκωτίας, Aberfeldy, Royal Brackla, Aultmore, Craigellachie και Deveron ήταν ένα μυστικό που εδώ και πολλά χρόνια το γνώριζαν λίγοι

ΟΙ λάτρεις του malt whisky στην Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πέντε μοναδικά single malts συνδυασμένα με ένα ξεχωριστό μενού από μοναδικές γεύσεις και αρώματα, ειδικά σχεδιασμένο από τον chef του Local Thessaloniki Ανδρέα Κλαυδιανό και την ομάδα του.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, ο Στέφανος Παρασκευούδης (The Bartender Institute) και ο Στέφανος Κόγιας (Wine Style) που θα μας μυήσουν στην απόλαυση των μοναδικών αυτών “Last Great Malts” της Σκωτίας.

Τιμή μενού με τα πέντε Last Great Malts: 35 ευρώ

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων (40)

Κρατήσεις: 2310 223 307

Ώρα προσέλευσης: 21:00

LocalGreatMalts LocalGreatMalts2

Το Local Thessaloniki στο 5ο Thessaloniki Food Festival

Το αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων της πόλης. Έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από το 5ο Thessaloniki Food Festival, ένα θεσμό που αγκαλιάστηκε από τους Θεσσαλονικείς.

IMG_0217

Στο πλαίσιο της δράσης “Η σύγχρονη κουζίνα της Θεσσαλονίκης” για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου εως τις 4 Δεκεμβρίου 2015, οι Θεσσαλονικείς επιλέγουν το πιάτο που θα αντιπροσωπεύει την τοπική κουζίνα. Διακεκριμένοι σεφ της πόλης  προτείνουν μία συνταγή, η οποία “οσφρίζεται” τη Θεσσαλονίκη του σήμερα. Τα πιάτα με τη μεγαλύτερη ζήτηση, θα αναδειχθούν ως  αντιπροσωπευτικά της τοπικής σύγχρονης κουζίνας. Οι συνταγές των εστιατορίων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση θα συμπεριληφθούν στο γαστρονομικό οδηγό που θα εκδώσει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2016.

Ο chef του Local Thessaloniki Ανδρέας Κλαυδιανός προτείνει ένα από τα αγαπημένα πιάτα των θαμώνων του: Χειροποίητα λαζάνια γεμιστά με κιμά, μανιτάρια, φύτρες λαχανικών, πασπαλισμένα με παρμεζάνα και σάλτσα ντομάτας.

Το δοκιμάσατε, το αγαπήσατε, ήρθε η ώρα και να το ψηφίσετε!

Βρείτε εδώ το link της ψηφοφορίας (http://foodfestival.thessaloniki.gr/favorite_dish/#.VlhWaYRM7BI) και επιλέξτε το Local, για να δείτε το αγαπημένο σας πιάτο στα αντιπροσωπευτικά της σύγχρονης κουζίνας της Θεσσαλονίκης, Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 4 Δεκεμβρίου 2015.

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail